مضرات پرخوری در کودکان و راه های درمانی
مضرات پرخوری در کودکان
با اینکه بسیار خانواده ها از کم خوری کودکان خود در رنج هستند، اما مضرات پرخوری در کودکان بسیار خطرناک تر است. کودکانی که اضافه وزن را از سنین پایین تجربه می کنند، فرایند سخت تری برای لاغر شدن در پیش رو دارند. بد نیست بدانید که بیشتر این کودکان در این مسیر چندان موفق […]

با اینکه بسیار خانواده ها از کم خوری کودکان خود در رنج هستند، اما مضرات پرخوری در کودکان بسیار خطرناک تر است. کودکانی که اضافه وزن را از سنین پایین تجربه می کنند، فرایند سخت تری برای لاغر شدن در پیش رو دارند. بد نیست بدانید که بیشتر این کودکان در این مسیر چندان موفق نخواهند شد. از مضرات این مشکل برای کودکان به موارد زیر می توان اشاره کرد

چاقی مفرط

چاقی در کودکان آن ها از فعالیت های روزانه و بازی کردن منع می کند. سلامتی تمام اعضای بدن آن ها در اثر این چاقی تحت تاثیر قرار می گیرد. از این رو اگر دلایل پرخوری در کودکان را تشخیص ندهید و آن ها را درمان نکنید، به مرور کودکی کردن را از فرزندتان خواهید گرفت

بروز بیماری های زمینه ای

همیشه پرخوری دلیل اصلی بروز بیماری های زمینه ای مانند انواع بیماری قلبی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا، آسم، آپنه خواب و دیگر بیماری های زمینه ای نیست اما یکی از دلایل اصلی این مشکلات به شمار می آید. سعی کنید از زمانی که کودکان شروع به غذا خوردن کرد با استفاده از یک رژیم غذایی سالم از اضافه وزن او پیشگیری کنید. با این کار نه تنها کودک خود را از بیماریهایی که در انتظارش از نجات دهید بلکه سالم زندگی کردن را به او می آموزید.

مطالب مرتبط  رژیم گیاهخواری برای کودکان

چگونه از بروز مضرات پرخوری در کودک پیشگیری کنیم؟

همیشه راه وجود دارد تا کودکانمان را از مشکلاتشان نجات دهیم. لکن باید هوشیار باشید و قبل از حاد شدن مشکلات اقدام مناسبی را اتخاذ نمایید:

با پزشک تغذیه مشورت کنید

همیشه داشتن یک رژیم غذایی سالم برا کودکانی که به هر دلیل پرخوری می کنند الزامی است. پزشک تغذیه با بررسی علل پرخوری در کودک شما ابتدا آن را درمان کرده و در ادامه با برنامه ریزی یک رژیم غذایی سالم، او را از مشکلاتی که ادامه پرخوری برایش پیش می آید مصون نگه می دارید.

مضرات پرخوری در کودکان

با کودکتان ورزش کنید

اگر احساس کردید که فرزندتان روز خود را با پر خوری گذرانده است بهتر است که با او ورزش کنید و سعی کنید کالری های گرفته او را از بین ببرید. می توانید او را برای یادگیری یک ورزش پر تحرک تشویق کنید و یا با او به پارک رفته و بازی کنید. یک روز پر تحرک می تواند اشتهای کودک شما تنظیم کند.

دلایل پرخوری کودک را کشف کنید

همه کودکان به یک دلیل ثابت پرخوری نمی کنند. به همین دلیل برای پشگیری از مضرات پرخوری در کودکان ابتدا باید این مشکل را ریشه یابی کنید. از جمله دلایل این مشکل می توان به مواردی همچون پرخوری احساسی، اختلال پرخوری شدید، استرس بیش از حد اشاره داشت. همانطور که می بینید عوامل روانی تاثیر بسیار زیادی در پرخوری کودکان دارند. از این رو در صورتی که این اختلال را در کودک خود مشاهده کردید ابتدا باید آن را درمان کنید.

مطالب مرتبط  چرا بعد از رژیم غذایی وزن افزایش می یابد؟

با کودکتان تمرین کنید

یکی از دلایل پرخوری در کودکان الگو برداری از بزرگترها است. پس اگر تمایل ندارید کودکتان نیز پرخوری کند و از مضرات پرخوری در کودکان رنج ببرد باید با هم تمرین کنید و پرخوری را ترک کنید. اگر شما با کودکان در زمینه کمترل استرسش نیز تمرین کنید می توانید پرخوری ناشی از استرس را در او کنترل نمایید. فراموش نکنید در تمام این مدت باید رژیم غذایی سالمی را در کنار ورزش کردن در پیش داشته باشید تا کودکی سالم و با نشاط داشته باشید.

×
×

سبد خرید