بایدها و نبایدهای رژیم غذایی در دوران کرونا
رژیم غذایی در دوران کرونا
مدتی است که بیماری کرونا، تقریبا تمام زوایای زندگی بشر را تحت تأثیر خود قرار داده است. تغییرات عمده ای در روابط فردی و اجتماعی، تحصیل، رفت و آمدها، مشاغل و حتی خورد و خوراک مردم به وجود آمده است. اما به یاد داشته باشید که تغذیه سالم و پایبند بودن به یک رژیم غذایی […]

مدتی است که بیماری کرونا، تقریبا تمام زوایای زندگی بشر را تحت تأثیر خود قرار داده است. تغییرات عمده ای در روابط فردی و اجتماعی، تحصیل، رفت و آمدها، مشاغل و حتی خورد و خوراک مردم به وجود آمده است. اما به یاد داشته باشید که تغذیه سالم و پایبند بودن به یک رژیم غذایی سالم یک اصل مهم است که نباید در شرایط مختلف نادیده گرفته شود. چه بسا، بایستی قوانین مخصوص رژیم غذایی در دوران کرونا را هم به روند درمانی خود افزوده و بیش از پیش مراقب سلامت جسمی و روانی خود باشید. یکی از علل این امر، حساسیت گروه های خاص از جمله افراد چاق، ضعیف، دیابتی و … در برابر ابتلا به کووید ۱۹ می باشد. شما می توانید با داشتن رژیم مخصوص برای ادامه روند کاهش یا افزایش وزن و همچنین کنترل بیماری های مختلف خود، سیستم ایمنی تان را نیز تقویت نمایید.

مطالب مرتبط  لیست کالری مواد غذایی مختلف

مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یکی از راه های مبارزه با کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. پس تا می توانید خوارکی هایی را که چنین خاصیتی دارند بشناسید و آن ها را در رژیم غذایی در دوران کرونا جای دهید. از جمله این غذاها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مواد غذایی ای که حاوی ویتامین آ هستند. میوه های نارنجی رنگ مانند هویج و کدو تنبل، جگر سیاه، تخم مرغ و شیر از جمله این غذاها می باشند.
  • غذاهای حاوی مواد معدنی مختلف از جمله آهن، روی و منیزیم که از جمله آن ها می توان به انواع آجیل ها، سبزیجات، لوبیا، موز، گوشت بدون چربی و همچنین غلات غنی شده با آهن اشاره کرد.
  • میوه ها و سبزیجاتی که حاوی ویتامین های مختلف، علی الخصوص ویتامین C هستند.
  • استفاده از تمام گروه های غذایی در کنار هم و با توجه به رژیم تجویز شده توسط کارشناس تغذیه.

رژیم غذایی در دوران کرونا

ضعیف کننده های سیستم ایمنی را بشناسید

به همین شکل که سعی می کنید مصرف مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن را افزایش دهید، مواد مضر را هم شناسایی کرده و سعی کنید تا جایی که می توانید مصرف آن ها را کاهش و یا حتی محدود کنید. غذاهایی که می توانند زمینه ضعف بدن شما در برابر بیماری های سیستم ایمنی از جمله کرونا را افزایش دهند در واقع همان غذاهای ناسالم هستند. قندها، غذاهای شور و پرچرب، غلات تصفیه شده، نانی که با آرد سفید تهیه می شود و … از جمله گزینه هایی هستند که می توان به آن ها اشاره کرد. تلاش کنید مواد غذایی سالم را جایگزین غذاهای ناسالم کنید. به عنوان مثال استفاده از برنج قهوه ای به جای برنج سفید، آرد سبوس دار به جای آرد سفید، روغن های گیاهی به جای چربی های مضر توصیه می شود.

مطالب مرتبط  کالری قیمه نثار چقدر است؟

رژیم غذایی خود را کنار نگذارید

همانطور که مشاهده کردید، رژیم غذایی در دوران کرونا تناقضی با رژیم غذایی لاغری یا چاقی شما نخواهد داشت. پس اگر مطمئن هستید که زیر نظر متخصص و از یک رژیم غذایی کاملا سالم تبعیت می کنید. به هیچ عنوان لازم نیست آن را کنار بگذارید. کافی است تمام گروه های غذایی را در رژیم غذایی خود داشته باشید. به میزان کافی آب و مایعات مصرف کنید. و یک رژیم غذایی طولانی مدت آهسته و پیوسته داشته باشید.

×
×

سبد خرید